Porcijunkulovo, Čakovec, 29. 7. do 3. 8.

Veselimo se druženju s vama uskoro u Čakovcu na popularnom Porcijunkulovom. Od 29. srpnja pa do 3.  kolovoza i mi ćemo ovoj manifestaciji, po prvi put, dati  svoj kreativno-veseli pečat Barbarelinom  kućicom prepunom stvarčica.

Za svoj put u Čakovec spremni su: šeširići, trakice, kravatice, torbice i druge stvarčice od tkanine, za djevojčice i dječake, a ponešto i za mame koje uživaju u originalnom dizajnu, ručnom radu i bojama.

Za vas koji ste se već dobro zabavili na ovom popularnom događanju od šest dana, ne moramo puno govoriti no, za one koji još nisu bili evo koja riječ na tu temu.

Porcijunkulovo 2016

Porcijunkulovo je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija koja ove godine obilježava 52 godinu održavanja. Prvobitno zamišljena kao “Sajam tradicijskih zanata” vezan uz crkveni blagdan „Gospe od anđela – Porcijunkule“ (2. kolovoza), manifestacija se svake godine tematski i obujmom širila da bi danas stekla status “najveće turističke manifestacije u županiji” koja privlači veliki broj posjetitelja u Čakovec.

< Novo.

Comments are closed.